Ontbijtmanden

Onze ontbijtmanden bevatten alleen de meest versbereide producten: denk huisgemaakte confituren, ambachtelijke chocopasta of honing, zelfgebakken (koffie)koekjes, stokbrood en minibroodjes, … telkens met inbegrip van fruitsap, koffie of thee.

Een ontbijtmand voor 2 personen kost 50 euro, waarbij er 10 euro per extra persoon wordt bij gerekend. Een ontbijtmand inclusief een heerlijke fles cava kost 60 euro. Onze ontbijtmanden leveren we gratis in Pelt en, voor een meerprijs van 10€, ook in omliggende gemeenten, en dat zelfs op zondag vanaf 9:00.

  • Een heerlijk ontbijt met onze ambachtelijke producten
  • Verse ingrediënten om volop van te genieten
  • Koffiekoekjes, stokbrood, minibroodjes, fruitsap, huisgemaakte confituur, ...
  • Stel de inhoud van je cadeaumand bij ons zelf samen

Cadeaumanden

De cadeaumanden van De Dommel onderscheiden zich van onze ontbijtmanden in die zin dat ze nog steeds de meest delicieuze ambachtelijke producten bevatten, maar niet noodzakelijk voor het ontbijt bestemd zijn, en dat er als zodanig ook uitgesteld ten volle van genoten kan worden. Van deze geschenkmanden kan je de inhoud bovendien volledig zelf samenstellen, zo kunnen we een prachtige mand maken binnen ieders budget.

Gratis aan huis leveren doen we in Pelt, in de randgemeenten daarvan mits een toeslag van 10 euro, en dit ook op zondagen vanaf 9:00 . Wel vragen wij op voorhand in de winkel of via storting (op het rekeningnummer BE91 335 003 805 476) te betalen voor de bezorging van jouw cadeaumand.